Postadres: Kerkpad 2   |   1749 CW   |    Warmenhuizen 
Tijdelijke werkplaats: Kerkpad 2, 1749 CW, Warmenhuizen
STADEGAARD
SERVICE
t: 06-557 68086    |    e:info@stadegaardservice.nl
In 1985 begon Jan Stadegaard als zelfstandig ondernemer in de vrije weken van zijn offshorewerk. Door zijn kennis van een diversiteit aan werkgebieden en het volgen van verschillende cursussen werd hij ingezet voor diverse (technische) klussen bij o.a. Bouwbedrijf Deurwaarder en Bouwbedrijf M.J. De Nijs in Warmenhuizen. Vanwege de groeiende vraag naar zijn diensten, stopte hij met het offshorewerk om zich voor 100% op Stadegaard Service te richten.

In ongeveer 1988 nam hij zoon Ivar onder zijn hoede, een gouden greep. Samen vormden zij een superkoppel, dat vanwege vakmanschap en tomeloze inzet zeer gewaardeerd werd. Na 25 jaar ongecompliceerde samenwerking en noeste arbeid is het echter tijd voor verandering. 

Sinds 1 juli 2010 is Jan op 66-jarige leeftijd uit Stadegaard Service gestapt om eindelijk van zijn welverdiende pensioen te mogen genieten, met af en toe een uitstapje naar het werkende leven door de oprichting van zijn eenmanszaak, Stadegaard Constructie. Uiteraard wordt Stadegaard Service op dezelfde vertrouwde, maar verjongde, basis voortgezet door Ivar Stadegaard. Door de samenwerking van Stadegaard Constructie en Stadegaard Service is de samenwerking tussen vader en zoon nog lang niet aan haar einde gekomen. 

Jan Stadegaard: “Ik kijk terug op een prachtige tijd, waarin ik me geen betere ‘maat’ kon wensen. Ik wens het nieuwe ‘Stadegaard Service’ veel voorspoed en geluk.”
Historie